Hanzeshow 2023

Hanzeshow 2023           

Update 18 december : De catalogus is online weer beschikbaar (Klik hier) en op de fotopagina (klik hier) kan je nog even nagenieten van de show. Alle inzenders en bezoekers, dank voor de aanwezigheid en deelname en hopelijk tot volgend jaar. De voorbereidingen daarvoor zijn alweer begonnen. Tips en suggesties ter verbetering zijn uiteraard altijd welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een ieder, fijne kerstdagen en gezond 2024 toegewenst! 

De top 10 van de verenigingscompetitie is hier te vinden Uitslag verenigingscompetitie. Nut en Sport Wezep, gefeliciteerd!

Update 22 november 12:33: Zoals vanochtend aangegeven, de inschrijving is per direct gesloten omdat het maximum aantal dieren inmiddels bereikt is. Had u wel willen insturen, het past echt niet meer. We hopen u een volgende editie wel als inzender te kunnen begroeten. Misschien dat u als bezoeker een kijkje kan komen nemen om in ieder geval de sfeer te proeven!

Update 22 november: Vanwege de vele aanmeldingen kan het zijn dat we ieder moment de inschrijving moeten sluiten. Dit gaat op basis van volgorde van binnenkomst. Houd hier dus rekening mee. We hopen op uw begrip!

=====

Update 15 november 2023: De inschrijvingen stromen al aardig binnen inmiddels, waarvoor dank! Ben je nog van plan ook in te schrijven, wacht dan niet te lang, want bij 1.150 dieren sluit de inschrijving

=====

Op 15 & 16 december is het weer zover, de 35e Hanzeshow in Kampen.

Het vraagprogramma staat inmiddels online en is hier te vinden: DOWNLOAD VRAAGPROGRAMMA

Daarmee is de inschrijving dus eigenlijk geopend.

Het inschrijfformulier als Word document kan je hier downloaden:

- DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER in Word (op laptop, rechterklik en dan "Doel opslaan als")

- DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER in PDF

Aanplakbiljet2023website