18 maart 2015: Verslag algemene ledenvergadering --> Gert erevoorzitter

Op de algemene ledenvergadering van 18 maart 2015 zijn enkele van de leden van Kampen & Omstreken in het zonnetje gezet.

Als eerste om te vermelden is Gert Meijerink, onder applaus van de leden, benoemd tot erevoorzitter van Kleindierenvereniging HKSV Kampen & Omstreken. Gert heeft 19 jaar in het bestuur gezeten van K&O, en was vanaf 2007 voorzitter. Gert heeft zich de afgelopen jaren enorm ingezet en onze kleindierenvereniging staat mede daardoor nog steeds goed op de kaart.

Zijn opvolger is Janneke Slendebroek uit Grafhorst, waarmee onze vereniging voor het eerst in de 97-jarige geschiedenis een vrouwelijke voorzitter krijgt. Gert blijft als fokker van Vlaamse reuzen en dwergkonijnen actief binnen de vereniging, en zal ook vast achter de schermen nog veel blijven doen voor de vereniging!

Daarnaast konden we twee jubilarissen in het zonnetje zetten. Het Ichtus College, afdeling Groen is 25 jaar lid en Mevrouw Frank-van Zuilekom maar liefst 40 jaar. Beide kregen een mooie attentie en oorkonde.

In de categorie Eren & Waarderen was het de beurt aan een aantal leden die ook enorm inzetten voor de vereniging. Marieke Zwep en Arend Slendebroek werden onder applaus bedankt voor de inzet, en de gehele familie Kolk, vier generaties inmiddels, werd wederom met applaus bedankt.

Als laatste werden de U-bonnen uitgereikt, voor leden die het afgelopen jaar een U-predikaat op een show hebben gehaald. Jan Koert van de Kamp, Willem de Groot, Leon van Werven en Koos Prins viel deze eer te beurt. gefeliciteerd met deze topprestatie!

erevoorzitter

erevoorzitter2