Hanzeshow 2015

Vraagprogramma en inschrijfformulier voor Hanzeshow 2015 nu beschikbaar                               

Vorig jaar geen Hanzeshow in verband met de vogelgriep, maar uiteraard in 2015 wel, voor de 28ste keer.

Het belooft weer een mooie show te worden op een goed bereikbare locatie met een prima temperatuur voor de dieren!

Het vraagprogramma is inmiddels beschikbaar en hier als PDF-bestand en hier als word-document te vinden.

Het inschrijfformulier vind je hier. deze kan je invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of natuurlijk uitprinten en per post opsturen naar het tentoonstellingssecretariaat.

Heb je niet eerder bij ons ingestuurd en wil je een vraagprogramma thuis ontvangen? Dat kan, laat je adresgegevens dan even achter via onze contactpagina.

Heb je vragen over de show, het vraagprogramma of inschrijfformulier? Je kan ons bereiken via de contactpagina op deze site, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het tentoonstellingssecretariaat op 06-43036201 of 06-10881365.

Mededeling voor inzenders kleine knagers: Het inschrijfgeld voor kleine knagers is € 2,50/dier en bij zes of meer dieren €2,00/dier. In het vraagprogramma stond dit helaas niet vermeld, waarvoor excuses.....

Update: Door ziekte heeft keurmeester Van Foeken zich afgemeld voor de Hanzeshow. Als vervanger is Hielke Visser aangetrokken. Over de exacte indeling van de rassen die Hielke Visser gaat keuren beraden wij ons nog, mede afhankelijk van de bevoegdheden die Hielke heeft.

Update 2: De inschrijving is inmiddels gesloten. Maar liefst 1.094 zijn te bewonderen op 18 & 19 december in de KHC-hal. Een mooi aantal dieren met veel variatie in iedere diergroep!

Update 3: Ook Dhr Dermois heeft zich helaas moeten afmelden voor de keuring wegens ziekte. De rassen die hij zou keuren worden nu verdeeld over de andere aanwezige keurmeesters.

Update 4: De afhaalkaarten met kooinummers zijn donderdag 10 december op de post gegaan. We hadden gehoop dat deze de zaterdag erop bezorgd zouden zijn, maar helaas is dat niet het geval. U kunt ze dus dinsdag 15 december in de brievenbus verwachten! Onze excuses voor de vertraging.